If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ау, такъв сплитер искам и аз
Силвърстон-версията се познава само по характерния заден спойлер и салона - добавката за предната броня не е така типична.
Пише по сайтовете, че Силвърстон версиите са само червено и черно, с небоядисани брони. Има лимитирана серия след '95 (ако не бъркам), които са с брони в цвета на купето, но те са още по-голяма рядкост. Всеки Силвърстон с различен цвят или боядисани брони, произведен преди тази година, е с някаква намеса със сигурност !
Това не пречи да се жертвам със скромната сума, но ще изчакам някоя финансова инжекция първо. Предполагам на пролет, тъкмо да не съм снегорин зимата, а имам и други планове за разни камшафти...скъпо, ама кеф.
Ако под сплитер имате предвид допълнителния спойлер под предната броня моята беше с такъв. Мога да издиря купувача, евентуално
Силвърстоун е просто ниво на оборудване и не е по-леко. Основната разлика е в скоростната кутия - с по-къси числа е. Ама и това е относително. На 155 има 2874289457 вида ск. кутии.
Намери го, може да го оферираме при някой боди тунер Дори има вариант аз да си спретна калъп и после самият спойлер да го направя. Дори може карбонов да врътна, само ми трябва оригинален спойлер. Проблемът при карбона е, че се прави директно върху оригиналния спойлер, за предпочитане с епоксидна смола, без много рязане на плат, че шарките се виждат. Ако е с полиестерна смола, нещата са по-трудоемки, защото си трябва калъп, образуват се мехури и си иска майсторлък, но за този спойлер ще си възвърна част от уменията и ще направя калъп, може и няколко бройки изделия...,знам ли. Пък и не е сложна форма.
Намери го, може да го оферираме при някой боди тунер Дори има вариант аз да си спретна калъп и после самият спойлер да го направя. Дори може карбонов да врътна, само ми трябва оригинален спойлер. Проблемът при карбона е, че се прави директно върху оригиналния спойлер, за предпочитане с епоксидна смола, без много рязане на плат, че шарките се виждат. Ако е с полиестерна смола, нещата са по-трудоемки, защото си трябва калъп, образуват се мехури и си иска майсторлък, но за този спойлер ще си възвърна част от уменията и ще направя калъп, може и няколко бройки изделия...,знам ли. Пък и не е сложна форма.
В теб ли ?
Можеш ли да го донесеш към нас ?
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment